header banner
Default

Polygon koers op het randje van de uitbraak, volgens expertvoorspellingen


Polygon (MATIC) koers maakt zich klaar voor een forse daling

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

In dit artikel belichten we een analyse van Polygon (MATIC), bekend vanwege zijn schaaloplossingen voor Ethereum die zorgen voor snellere en goedkopere transacties. Deze koersvoorspelling voor MATIC is direct afkomstig uit onze Premium omgeving.

Als je je strategie wilt aanscherpen of meer wilt leren, nodigen we je uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te verkennen voor 30 dagen. Daar wachten diepere analyses en een actieve community op je. Houd er echter rekening mee dat, hoewel onze analyses zijn gebaseerd op grondige observaties, ze geen garanties bieden.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud Advertentie GoldRepublic

Technische analyse polygon (MATIC) koers

VIDEO: DEZE MATIC BREAKOUT IS GROOT - MOET DIT NIVEAU BREEKEN - POLYGON PRIJS VOORSPELLING
LOUIE CRYPTO

De recente koersontwikkelingen van MATIC hebben de aandacht van onze analisten getrokken. Zij deelden onlangs het volgende met Premium leden:

“MATIC laat mooie resultaten zien. De koers lijkt net aan het begin van een opwaarts Elliott Wave patroon te staan.

Dat geeft ons een goed gevoel dat er nog meer opwaartse bewegingen aan zitten te komen. Echter is er op dit moment nog geen duidelijke koopzone te zien. We denken dat na een flinke stijging, er een klein dipje komt.

Als die dip de koers naar de $0,60 brengt, gaan we serieus kijken naar een goed moment om in te stappen. Je vraagt je nu misschien af: waarom niet gelijk kopen? We willen eerst zeker zijn van de trend.

Als MATIC naar de $0,80 schiet en na een kleine daling snel steun vindt, dan is dat voor ons een sterk teken dat de koers omhoog wil blijven gaan.  Dat is voor ons het perfecte moment.”

Datum analyse: 31 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grootte

Op zoek naar een betrouwbare partij om MATIC te kopen?

VIDEO: MATIC Polygoonprijsanalyse - Is er een doorbraak boven de belangrijkste weerstand op handen? MATIC-prijsvoorspelling
HueFin News

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

VIDEO: Is Polygon nog steeds een goede investering in 2024? (Prijsvoorspelling) Wat is Polygon 2.0?
Altcoin Daily

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: Alexis Hendrix

Last Updated: 1700163842

Views: 1060

Rating: 3.6 / 5 (73 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alexis Hendrix

Birthday: 1952-07-23

Address: 682 Erickson Pines Apt. 723, South Richardfurt, WI 33896

Phone: +4696197050520710

Job: Electrician

Hobby: Fishing, Amateur Radio, Skateboarding, Chess, Astronomy, Calligraphy, Drone Flying

Introduction: My name is Alexis Hendrix, I am a variegated, Colorful, welcoming, Determined, apt, lively, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.